Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت: نرخ بیکاری استان امروز به زیر ۶ درصد رسیده است و از این جهت پایین ترین نرخ بیکاری کشورها را دارا هستیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ جلسه شورای اداری استان تهران با حضور حجت الاسلام و المسلمین رئیسی رئیس جمهور، سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس‌جمهور، علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو، احمد وحیدی وزیر کشور، سیدجمال ساداتی‌نژاد وزیر جهادکشاورزی، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی،عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، حجت الاسلام ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران، محسن منصوری استاندار تهران، رئیس شورای شهر تهران و جمعی از نمایندگان استان تهران و ائمه جمعه ، معاونین مدیران ستادی استاندار، فرمانداران، اعضای شورای تامین، مدیران دستگاه‌های اجرایی و سایر مسئولان استان در سالن غدیر وزارت کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن منصوری در این جلسه ضمن تبریک سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر و تسلیت به مناسبت ایام شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اظهار داشت: از هیات دولت و شخص آیت الله رئیسی بابت پیگیری ویژه مسائل و مشکلات استان تهران قدردانی می کنم.

وی سپس با اشاره به سرریز جمعیتی استان تهران گفت: طبق آخرین آمار ارائه شده توسط اداره ثبت و احوال استان تهران در سال ۱۴۰۰، جمعیت استان به بیش از ۱۴ میلیون نفر افزایش پیدا کرده که اگر جمعیت دو میلیون نفری اتباع را به آن اضافه کنیم، بیش از ۱۶ میلیون نفر جمعیت معادل ۱۹ درصد جمعیت کشور را شامل می شود، که حل مشکلات مرتبط با این جمعیت آماری نیازمند راه حلی ملی است.

استاندار تهران در ادامه با اشاره به لزوم هم افزایی و تعامل ارکان ‌مدیریتی و اجرایی استان تهران تصریح کرد: به لحاظ شاخص های امنیتی وضعیت بسیار مناسبی در سطح استان وجود دارد، هرچند با این طیف جمعیتی مشکلات کوچکی وجود دارد اما امروز یکی از امن ترین استان های کشور هستیم و مسائل به بهترین شکل مدیریت می شود، در زمینه مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها، عملکرد همکاران خود را بسیار خوب و انقلابی ارزیابی می کنم و با همراهمی شایسته مردم تهران، این موضوع با کمترین حاشیه ای دنبال شد.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات ضروری در سطح استان تهران، تغییر مدل حکمرانی و تغییر در ساختارهای سیاسی اجرایی است که باید بیش از پیش به سمت ساختارهای یکپارچه با عمق دسترسی، امکان نظارت و عملیات در لایه های مختلف اجتماعی پیش ببریم.

استاندار تهران تصریح کرد: تمرکز زدایی در سطح شهر تهران با تشکیل فرمانداری های ویژه در شرق و غرب استان در دست اقدام است و طرح آن نیز به وزارت کشور ارائه شده است.

منصوری در ادامه با اشاره به کاهش مستمر نرخ بیکاری در سطح استان گفت: در حوزه اقتصادی اقدامات خوبی صورت گرفته است، به گونه ای که اشتغال ۱۲۰ درصد محقق شده که بیش از میزان تعهد استان است، همچنین نرخ بیکاری استان امروز به زیر ۶ درصد رسیده است و از این جهت پایین ترین نرخ بیکاری کشورها را دارا هستیم.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم حدود ۴۰۰ واحد تولیدی کاملا راکد احیا و به چرخه تولید برگشت و ۶۳ واحد تملک شده توسط بانک ها، مجدد به چرخه تولید وارد شدند، علاوه بر این وضعیت مشکلات ۵۰ ساله استان تهران، مانند اصلاح ضوابط استقرار صنایع، فراهم کردن امکان توسعه واحدهای دولتی و همچنین تعیین تکلیف ۳۸ لکه صنعتی استان تهران که در برخی از آنها تا ۸ هزار واحد صنعتی مستقر هستند، امروز به لطف پیگیری معاون اول رئیس جمهور و معاون اجرایی رئیس جمهور گام های آخر خود را طی می‌کند که در دو هفته آینده در هیئت دولت مصوب خواهد شد‌.

استاندار تهران همچنین افزود: ۶۰۰ پلاک از زمین هایی که در شهرک های صنعتی حبس شده بودند، بازپس گرفته شد و به چرخه تولید برگردانده شد.

منصوری با اشاره به شعار سال و تاکید معاون اول رئیس جمهور در جریان بازدید از پارک علم و فناوری پردیس بیان کرد: هزار هکتار توسعه پارک علم و فناوری پردیس به صورت کامل تصویب شد که ظرفیت بالایی در حوزه علم و فناوری محسوب می شود. 

وی همچنین با اشاره به وضعیت شهرک صنعتی ملارد نیز خاطرنشان کرد: این موضوع برای مدت ۱۳ سال در دولت معطل مانده بود که با پیگیری های صورت گرفته در ماه گذشته با اولویت دانش بنیان ابلاغ شد و شهرک ۲۰۰ هکتاری ویژه صنایع پیشرفته و هایتک توسط ستاد اجرایی شروع شد.

استاندار تهران با تاکید بر لزوم تشکیل کارگروه هایی برای هر یک از این مسائل از طرف دولت گفت: حل بسیاری از این‌ مشکلات در توان و اختیار مسئولان استان نیست؛ در موضوع برق، استان تهران در زمان اوج مصرف با کمبود ۳ هزار مگاواتی برق مواجه است که امید است با تدابیر ویژه دولت و وزارت نیرو، اقدامات موثری در این زمینه انجام شود.

منصوری همچنین افزود: در حوزه آب و فاضلاب نیز وضعیت کاملا روشن است و حل و فصل این موضوعات در  تهران یک اقدام انقلابی را می طلبد.

منصوری افزود: در حوزه عمرانی تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت قرار گرفته است و ظرفیت‌های داخلی شهرستان ها فعال شده تا پروژه‌هایی مثل متروی پرند که سال ها معطل مانده بود، با استفاده از منابع داخلی استان به سرانجام برسد.

وی با اشاره به پیگیری روزانه مسئله مسکن گفت: در سطح استان تهران هفت هزار هکتار اراضی برای پروژه های مسکن نیاز داریم و اکنون ۱۱ هزار اراضی مشخص شده و مسیر آماده سازی را طی می کند، در این راستا از طرفین خصوصی و شهرداری ها نیز استفاده می شود.

استاندار تهران تصریح کرد: موضوع حمل و نقل ریلی و الحاق به مترو تهران از اولویت های مهم استان تهران است، همچنین مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز که بعضاً حریم تهران و شهرستان ها را با مشکل مواجه کرده بود به صورت جدی پیگیری می‌شود و ساماندهی خوبی در این حوزه شکل گرفته است.

منصوری با اشاره به اقدامات حوزه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به راه اندازی قرارگاه خدمات اجتماعی با اولویت رسیدگی به آسیب های اجتماعی اشاره کرد و افزود: در این قرارگاه موضوعاتی همچون معتادین متجاهر، کودکان کار، مسائل مربوط به حاشیه نشینی پیگیری می شود، ضمن اینکه موضوعات مهمی همچون عفاف و حجاب ، جوانی جمعیت و حمایت از کانون خانواده از اولویت ویژه ای برخوردار است که در همه این فعالیت‌ها محوریت و اقدامات اجرایی تاثیر گذار با گروه‌های و تشکل های مردمی است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه سیاسی طرح جامع تقسیمات کشوری استان تهران به عنوان یک اولویت ضروری نهایی شده است که در اسرع وقت برای وزارت کشور و دولت ارسال خواهد شد.

استاندار تهران تاکید کرد: در حوزه نیروی انسانی، بسیاری از جوانان مومن و انقلابی وارد بدن دولت شدند و بسیاری از مدیران استان از جوانان دهه شصت هستند، ضمن اینکه در سطوح بخشداری‌ها و معاونین فرماندار از ظرفیت جوانان دهه هفتادی استفاده شده است تا با بهره مندی از مدیران جوان گام دومی، کادرسازی برای انقلاب اسلامی محقق شود.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رئیس جمهور استاندار تهران نرخ بیکاری محسن منصوری جلسه شورای اداری استان تهران استاندار تهران سطح استان استان تهران رئیس جمهور نرخ بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۴۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) قبرستان ممنوعه تهران، کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟

«قبرستان ممنوعه تهران» یکی از قبرستان‌های قدیمی و ناشناخته شهر تهران است. در این قبرستان افراد نامی و مشهور بسیاری دفن شده‌اند. چهره‌های علمی، سیاسی و خارجی‌هایی که در ایران مشغول فعالیت بودند و در دوران سکونتشان در تهران جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش همشهری آنلاین، قبرستان ممنوعه تهران، که با نام قبرستان دولاب نیز شناخته می‌شود، یک‌گورستان قدیمی مربوط به مسیحیان است. در واقع این قبرستان باغی بزرگ در اتوبان شهید محلاتی، بین خیابان‌های شهید رضایی و مستفیذ است که در میان اهالی به نام قبرستان «دولاب» شناخته می‌شود. این گورستان محل دفن مسیحیان کشور‌های فرانسه، ایتالیا، روسیه و لهستان است که در سال‌های دور در ایران زندگی می‌کردند و در این کشور نیز از دنیا رفته‌اند. تعدادی از این افراد سرباز و بخشی دیگر افراد غیرنظامی بوده‌اند که در بین آن‌ها اشخاص مشهور نیز دیده می‌شود.

افرادی که در این قبرستان به خاک سپرده شده‌اند، ملیت‌های مختلفی دارند. ملیت هر فرد با یک پرچم بر روی قبر مشخص شده است. بر روی سنگ قبر‌ها نیز علائمی، چون صلیب یا تصویری از یک بانوی غمگین دیده می‌شود. افرادی که در این قبرستان آرمیده‌اند، سربازان گمنام روسیه و لهستانی‌هایی هستند که در جنگ جهانی دوم در راه برگشت به وطن جانشان را از دست داده‌اند. تعدادی از قبر‌ها نیز مربوط به کنت‌های فرانسوی، شاهزاده‌های گرجی و پزشکان دربار قاجار و پهلوی است. افراد مشهوری مانند «اوانس اوگانیانس» اولین کارگردان سینمای ایران و موسس اولین مدرسه بازیگری در ایران، «شاهین سرکیسیان» موسس تئاتر مدرن در ایران، «کنت دو مونت فرت» اولین رئیس پلیس ایران، «ولادیسلاو هورودکی» معمار اهل لهستان، «ولادیمیر گاردایستکی» معمار ایستگاه راه‌آهن تهران، «آلفرد ژان بانیست لومر» موسیقی‌دان نظامی فرانسوی مربوط به دوران ناصرالدین‌شاه قاجار که نخستین سرود ملی ایران را ساخت، «دکتر کلوکه» پزشک فرانسوی محمدشاه قاجار و «دکتر تولوزان» پزشک مخصوص ناصرالدین شاه که از جمله اقدامات او در ایران می‌توان به بهداشت عمومی و تشکیل مجلس حفظ‌الصحه اشاره کرد.

اولین قبر متعلق به پزشک مخصوص دربار

این محدوده در گذشته‌های دور زمین کشاورزی بود که بعد‌ها تبدیل به قبرستان شد. اولین فردی که در این منطقه به خاک سپرده شد، دکتر «کلوکه» پزشک اختصاصی محمدشاه و ناصرالدین‌شاه قاجار بود. «کلوکه» در سال۱۸۵۵ در این خاک دفن شد. بعد‌ها دکتر تولوزان، یکی از پزشکان فرانسوی دربار قاجار، زمین‌های این منطقه را خرید و آن را به گورستان مسیحیان مقیم تهران تبدیل کرد. بخش‌های مختلف این گورستان توسط سفارت‌های فرانسه، ایتالیا و لهستان خریداری شد و اکنون آن‌ها این محل را مدیریت می‌کنند.

قبرستان دولاب بیش از ۷۵ هزار مترمربع مساحت دارد و دارای ۵ بخش مختلف است. هرکدام از این بخش‌ها ورودی جداگانه‌ای دارند. در میان قبرستان نیز یک خیابان وجود دارد که این ۵ بخش را به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم می‌کند. سه بخش کاتولیک، ارتدوکس و ارامنه گریگوری در قسمت شرقی و دو بخش ارامنه کاتولیک و آشوری‌های کلدانی در قسمت غربی قبرستان دولاب قرار دارد. بزرگ‌ترین بخش قبرستان دولاب مربوط به ارامنه است که حدود ۴۴ هزار مترمربع را در برمی‌گیرد. اغلب افرادی که در این بخش مدفون شده‌اند، ارامنه ایرانی هستند که در بین آن‌ها افراد نامی و سرشناسی، چون شاهین سرکیسیان، آرام گارونه، اسرائیل ساهاکیان، زورا ساگینیان، مارکار قارابگیان، نیکلای لاوری و نیکوکاران درمانگاه خیریه آودیسیان دیده می‌شوند. قدیمی‌ترین سنگ قبر این بخش مربوط به سال ۱۳۷۵ است. پس از آن تدفین در این قبرستان از طرف شهرداری تهران ممنوع اعلام شد.

ترسناک‌ترین بخش قبرستان

مسیحیان ارتدوکس در بخش ارتدوکس‌های قبرستان دولاب دفن شده‌اند که از مشهورترین آن‌ها می‌توان به نیکولای مارکف معمار و آنتوان سوروگین عکاس اشاره کرد. این افراد هر دو روسی بوده‌اند و اصالت گرجی داشتند. در قسمت ورودی این بخش یک آرامگاه دیده می‌شود که با معماری گرجی و به شکل کلیسا ساخته شده است. این آرامگاه به مینادورا خوشتاریا، همسر آکاکی خوشتاریا تعلق دارد. آکاکی خوشتاریا تاجر گرجی است که امتیاز استخراج نفت شمال ایران را از دربار قاجار دریافت کرده و در این منطقه مشغول فعالیت بود. همچنین قسمت دیگری از قبرستان دولاب، که با عنوان ترسناک‌ترین بخش شناخته می‌شود، مربوط به ۲۶ مهندس ایتالیایی است. مهندسین معدنی که در سال‌های ۱۹۳۶ تا ۱۹۴۳ در ایران کار می‌کردند و همین‌جا جان خود را از دست دادند. قبر‌های این افراد در زیرزمین و لای دیوار‌ها قرار دارد و سنگ قبر آن‌ها نیز به صورت ایستاده دوتادور این دیوار‌های نصب شده است.

در واقع برای ورود به این بخش باید از میان مردگانی ایستاده عبور کنید که کمی ترسناک است. از سوی دیگر حدود ۱۴هزار و ۲۰۰ مترمربع از قبرستان متعلق به کاتولیک‌هاست. در این بخش قبر افراد مشهوری، چون دکتر کلوکه، دکتر جمشید اعلم و ولادیمیر گاردایستکی دیده می‌شود. اکنون قبرستان ممنوعه توسط سفارت‌خانه‌های مربوطه مانند روسیه، لهستان، فرانسه و شورای خلیفه‌گری ارامنه مدیریت می‌شود. یک خانواده در این قبرستان زندگی می‌کنند که نگهبانی از قبرستان را بر عهده دارند.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • (عکس) قبرستان ممنوعه تهران، کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • انتقاد محسن هاشمی از زاکانی
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند