Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@05:03:59 GMT

آخرین مصوبات ضد کرونایی اعلام شد + جزئیات مهم

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۰۹۸۶۵

آخرین مصوبات ضد کرونایی اعلام شد + جزئیات مهم

آفتاب‌‌نیوز :

محسن منصوری آخرین با اعلام آخرین مصوبات و تصمیمات اعمال محدودیت‌ها و کنترل شرایط کرونایی گفت: طی ۲ هفته اخیر شرایط خوبی را از جهت ابتلا به این ویروس نداشتیم و هنوز به اوج پیک ششم هم نرسیده‌ایم.

محسن منصوری در ستاد کرونای استان تهران افزود: آنچه که همه متخصصان اعلام می‌کنند تنها راه علاج و کنترل بحث افزایش واکسیناسیون است که دُز سوم در استان تهران تا سطح ۳۲ درصد تزریق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: گرچه سرعت و شدت تزریق دز سوم افزایش یافته، اما همه باید در سطح این استان بسیج شوند و شهرداری‌ها هم کمک، فضاسازی و تبلیغ برای تزریق دز سوم انجام شود.

محسن منصوری با تاکید بر اینکه خانواده‌ها باید برای تزریق واکسن به کودکان هفت تا ۱۰ سال اقناع شوند، گفت: در مورد سویه امیکرون اعمال محدودیت قرنطینه و تعطیلی مستمر چندان موثر نیست در عین حال نمی‌توانیم کار را رها کنیم.

وی خاطر نشان کرد: یک سری تصمیمات در حوزه آموزش و اصناف گرفته ایم که همچنان تداوم می‌یابد و در مورد نمایشگاه‌ها نیز برخی موارد هست که از مدت‌ها قبل مهمان خارجی دعوت شده و تعطیلی آن‌ها برای ما خسارت بین المللی دارد که در نهایت بنا شد چنین نمایشگاه‌هایی کنترل شده به شکل محدود برگزار شوند.

منصوری ادامه داد: در مورد سایر نمایشگاه‌ها نیز شرکت نمایشگاه‌ها مورد به مورد درخواست بدهند و آن دسته را که ناچار به برگزاری هستیم با رعایت ضوابط مجوز صادر شود، اما برای دیگر موارد متناسب با حساسیت آن اعمال نظر می‌شود.

منصوری گفت: در مورد انتخابات اصناف تاخیر ۲ ساله در برگزاری خسارت زده و باید یاد بگیریم با این ویروس زندگی کنیم و، چون انتهای زمان شیوع آن مشخص نیست لذا اتحادیه‌ها انتخابات را در فضای باز یا فراخ و بزرگ برگزار کنند و ساعت برگزاری را نیز طولانی‌تر کنند تا مشکلی پیش نیاید.

وی اضافه کرد: در مورد برنامه‌های دهه فجر خواهشمندیم این برنامه‌ها حداکثر با ۳۰ درصد ظرفیت برگزار شود.

منصوری تاکید کرد: در مورد اعتکاف نیز در شهر‌های قرمز ممنوعیت برگزاری و در شهر‌های نارنجی و زرد تا حدود ۲۰ درصد اجازه برگزاری داده می‌شود و اگر وضع بدتر شود تجدید نظر خواهیم کرد.

منصوری اعلام کرد: در بیماری امیکرون از آن جهت که تعداد فوتی‌ها زیاد نیست و سرعت بهبود هم بیشتر است، به رغم اینکه در شرایط قبلی برای هر بیمار ۲ هفته استعلاجی داده می‌شد، اما در این سویه پنج روز مرخصی استعلاجی داده شود، چون خدمات در دستگاه‌های اجرایی آسیب می‌بیند.

وی افزود: موضوع بعد بحث واکسیناسیون است تا انتهای بهمن هیچ یک از مراکز تجمیعی نباید تعطیل شود و همه با قدرت به کار خود ادامه دهند.

منصوری اظهار داشت: در مورد مترو نیز مصوبه قبلی ستاد ادامه می‌باید و سامانه خرید بلیت به سامانه ایران من متصل شود تا افراد واکسینه نشده اجازه تهیه بلیت نداشته باشند و اگر اجرای آن عملیاتی نیست مکتوب به وزارت کشور اعلام شود.

منصوری گفت: مراکز تجمع مراکز شیوع است مانند مترو، اتوبوس، بی آر تی و بازار و همه باید با ماسک وارد آن‌ها شوند و به افراد فاقد ماسک اجازه ورود و تردد داده نشود.

وی ادامه داد: با شرایط مالی موجود امکان خرید و واردات واگن مترو را نداریم و لذا باید شرایط فعلی را با امکانات موجود مدیریت کرد.

منصوری یادآورشد: در مورد برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن تا آخر امشب یا حداکثر تا صبح فردا یکشنبه اطلاع رسانی می‌شود.

منصوری خاطر نشان کرد: در شهرستان پیشوا محدودیت زیادی داریم و مرکز شبانه روزی واکسیناسیون تعطیل نشود تا بتوانیم خدمت رسانی کنیم.

وی تصریح کرد: باید خود را برای روز‌های سخت‌تر آماده کنیم و به حتم با ابتلا و گسترش بیشتر بیماری مواجه می‌شویم از همین رو باید بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تجهیز و آماده پذیرش بیماران بیشتر باشند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویروس کرونا امیکرون محسن منصوری نمایشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۹۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور

استاندار لرستان مهم‌ترین برنامه‌ها و اولویت‌های خود را برای تولید، اشتغال و برون‌رفت این استان از محرومیت تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: لرستان سرشار از منابع غنی طبیعی، دامداری و کشاورزی است.

وی با اشاره به قابلیت لرستان در توسعه صنعت آبزی‌پروری اضافه کرد: پرورش ماهیان سردابی یکی از ظرفیت‌های این استان در بخش شیلات است.

استاندار لرستان با تأکید به وجود معادن غنی و ذخایر سنگ در این استان، بیان کرد: سنگ گوهره یکی از سنگ‌های باارزش کشور است که از معادن لرستان تولید و استخراج می‌شود.

شفقت با اعلام اینکه صنایع تبدیلی در لرستان تا حدودی مغفول مانده‌ است، تأکید کرد: زنجیره کشاورزی در این استان برای ایجاد اشتغال‌زایی و بهبود معیشت باید بیش‌ازپیش موردتوجه قرار بگیرد.

وی با بیان ظرفیت‌ها و قابلیت توسعه گیاهان دارویی در لرستان، خاطرنشان کرد: اگر کارخانه عصاره گیاهان دارویی ایجاد شود فعالیت کشاورزان نیز در این حوزه افزایش می‌یابد.

استاندار لرستان یادآور شد: موقعیت جغرافیایی و قرارگیری این استان در کریدور شمال-جنوب در ارتقای صنعت گردشگری و ایجاد فعالیت‌های تجاری، حمل‌ونقل و بازرگانی اثرگذار است.

شفقت با اشاره به سیل 1398 در لرستان متذکر شد: آبخوان‌داری و آبخیزداری، هدایت آب‌های سطحی و سدسازی برای جلوگیری از بروز خسارت‌های سیل در این استان باید تقویت شود.

وی با تأکید به ضرورت احداث سد معشوره در لرستان، خاطرنشان کرد: این استان با بیش از 540 میلی‌متر بارش استان چهارم در میزان افزایش بارندگی در کشور است.

استاندار لرستان با اشاره به پیگیری برای مصوبات سفر رئیس‌جمهور، اذعان کرد: این مصوبات نباید معطل بماند و ده‌ها نامۀ پیگیری برای راه‌اندازی پروژه‌ها را به وزارتخانه‌های ذی‌ربط ارسال کرده‌ام.

شفقت با بیان تشکیل جلسه با نهادهای حمایتی در لرستان، گفت: محرومیت‌زدایی و توانمندسازی مددجویان این استان را در دستور کار قرار داده‌ام.

وی با تأکید به بازدید از پروژه‌های نیمه‌کاره در خرم‌آباد، اضافه کرد: کارگاه هتل صخره‌ای باید فعال شود و بنیاد شهید و شهرداری نیز برای بهره‌برداری از برج‌های دوقلو باید به تفاهم و تعامل برسند.

استاندار لرستان با اعلام پیگیری برای احیای پروژه راه‌‌آهن در این استان، تأکید کرد: افتتاح هرچه سریع‌تر این پروژه جزو اولویت‌های کاری‌ام است.

شفقت با بیان اینکه ساختمان جدید استانداری لرستان جزو پروژه‌های نیمه‌کاره این استان است، یادآور شد: این پروژه تا حدود پنج ماه دیگر باید افتتاح شود و معاون عمرانی استانداری نیز برای سرعت در عملیات اجرایی باید در ساختمان جدید استانداری مستقر شود.

وی با اشاره به بازدید از پروژه‌های ماشین‌سازی، فولاد و پارسیلون در خرم‌آباد، بیان کرد: این پروژه‌ها را برای تقویت صنعت و ایجاد اشتغال در لرستان باید فعال کنیم.

استاندار لرستان بیان کرد: پروژه کشت و صنعت جزو ظرفیت‌‌های خوب این استان است و بیشتر شهرستان‌های لرستان قابلیت احداث کشت و صنعت را دارد.

شفقت با تأکید بر حفظ منابع طبیعی و بلوطستان لرستان، گفت: جنگل‌های بلوط سرمایه عظیم این استان است و رفع آفات این جنگل‌ها را در دستور کار داریم.

وی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در خرم‌آباد و چگنی به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، عنوان کرد: کاندیداهای مجلس برنامه‌های خود را برای توسعۀ لرستان در اختیار ما قرار دهند.

انتهای پیام/ 644/

دیگر خبرها

  • منصوری: توهین به هواداران در شان فوتبال ایران نیست/ پرسپولیس می‌تواند به صدر بازگردد
  • رئیس جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت
  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • مجری جنجالی صداوسیما به اصلاح‌طلب و اصولگرا رحم نکرد: حرامید! +تصویر
  • رئیس‌جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • رییس‌جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • پیشرفت ۶۲ درصدی مصوبات سفر استاندار به بخش‌های ۵گانه ارومیه
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور